Carlshaga.se är en webbutik som specialiserat sig på att erbjuda nytillverkade möbler och inredning från i sekelskftesstil. Det handlar uteslutande om svensktillverkade möbler som håller hög kvalitet. Nu inför våren har butiken laddat upp sina lager med gammeldags trädgårdsmöbler, men också med flera andra nyheter.

Carlshagas svenska sekelskiftesmöbler för hem och trädgård görs i Töreboda, med hjälp av lokala snickare och underleverantörer. Även virket kommer från våra trakter. Nytillverknigen sker med mina egan antika återbrukade favoritmöbler som förlagor. Det är en dröm som jag burit på länge, att dela med mig av inspirationen som driver mig. Att skapa ett hem som förenar det bästa från två sekelskiften, med omrsorg om både människa och natur.

Eva Hermansson, grundare Carlshaga

Det är så klart viktigt att produkterna, oavsett om det gäller möbler eller inredning, ska hålla hög kvalitet och tilltala kunderna. Men Eva säger också att det är ännu viktigare att produkterna är miljövänliga och att de därmed bidrar till en hållbar vardag.

Besök carlshaga.se och låt dig inspireras av det fantastiska utbudet.