Oxit AB har en viktig roll för de företag som anlitar dem för digital marknadsföring.

Numera är det ingen som ifrågasätter Googles genomslag och betydelse för marknadsföringen. Att synas på Google i rätt tillfälle, när någon googlat efter information om en produkt eller tjänst, kan vara helt avgörande för om det blir affär eller inte.

Det genomförs miljontals sådana sökningar varje dag världen över och i Sverige har Google mer eller mindre monopol med sina drygt 98% marknadsandelar.

Varför behöver man anlita en extern partner för sin sökmarknadsföring?

De flesta som driver företag, oavsett om det är en industri, ett tjänsteföretag eller en webshop, vet att det är viktigt att finnas i toppen av sökresultatet för de kommersiella sökord som är viktiga för företaget.

Avgörande för att synas är att jobba med sökmotoroptimering. För att lyckas krävs att man är specialiserad och att man hänger med i svängarna, för Google ändrar sina algoritmer ständigt. Detta är en kompetens som är svår att hitta och därför är det sällan att den finns Inhouse. De flesta av de företag som bygger och skapar hemsidor är främst inriktade på design och teknik, sällan sökmotoroptimering.

Vad gör Oxit AB?

Oxit AB är specialiserade på SEO, sökmotoroptimering, men erbjuder även hjälp med Google-annonsering som Google Ads, Google Shopping och displayannonsering. Företaget har av Google certifierade sökkonsulter och är Google Partner, som är en utnämning av Google för att verifiera att de kan sin sak. Förutom detta erbjuder Oxit AB även hjälp med annat inom digital marknadsföring. Du kan få hjälp med en ny hemsida, bygga upp en webshop eller ett bokningssystem som kan hantera onlinebokningar.

Företaget Oxit AB har huvudkontoret i Mariestad, men finns även representerade i Kalmar och Stockholm. Kunderna är både mindre och större företag i hela Sverige. Flera kända företag i Mariestad är kunder till Oxit.

Lär mer om Oxit på Oxits hemsida här. Oxit AB finns även på LinkedIn och på Facebook.